Kontakt


Bryllupsfotograf Jens Panduro, Kertemindegade 7, 3. tv, 2100 København Ø Mobil: +45 26 27 89 84 Mail: photo@jenspanduro.dk

Som uddannet fotojournalist har jeg blik for billeder der virker.
Mine mange års arbejde som pressefotograf på billedbureauer og aviser har givet mig erfaring i, at fotografere på mange forskellige locations.
Det er en erfaring jeg også bruger når jeg fotograferer bryllupper. Det er vigtigt, at være til stede i øjeblikket og få de gode billeder under bryllupsceremonien, portrætterne af brudeparret, billeder af gæsterne og fange hele atmosfæren fra den store dag.
Som professionel bryllupsfotograf har jeg en god erfaring og ekspertise i netop dette og kan fange de vigtige øjeblikke og skabe smukke billeder af jeres bryllup.
Jeg har en god forståelse for komposition, belysning og retouchering, hvilket gør at jeg kan kreere de bedste billeder til jer.
At vælge en professionel bryllupsfotograf er en vigtig beslutning, da billederne fra ens bryllup vil være et livslangt minde.
Kontakt mig på mail, mobil eller brug formularen herunder – så finder vi den rigtige billedpakke, som matcher jeres ønsker.

Bryllupsfotograf Jens Panduro, Kertemindegade 7, 3. tv, 2100 København Ø

    ”Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Bryllupsfotograf Jens Panduro forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.”